SKI AREÁL JEDLOVÁ
mimo provoz
Zobrazit na:

Zimní středisko Paprsek

Lyžujete rádi? Hledáte ten nejlepší zimní areál v ČR? Navšivte s rodinou středisko Paprsek. Areál se nachází v pohoří Kralického Sněžníku a je bohatě vybaven. Na své si tak přijde každý.

Lyžaři do tohoto areálu táhne především sedačková lanovka. Dále v areálu můžete využít dvojici vleků. Je libo nočního lyžování? Sjezdovky jsou osvětleny. Málo sněhu? Okolní kopce mohou být klidně holé, ale zde mají tolik děl, že si s nepřízní počasí hravě poradí. Úprava svahu probíhá denně. Pokud si s výcvikem svých ratolestí nevíte rady, pomůže vám dětská lyžařská školka. V areálu se také nachází lyžařská škola. Místní snowpark nabízí různé skoky a zábradlí pro snowboardisty. A co když dojde k úrazu? Horská služba sídlí blízko. Pokud byste náhodou zatoužili po změně terénu, můžete navšívit také nedaleký ski areál Kunčice.

Jaký je tedy náš konečný verdikt? Areál je spíše průměrný. Areál má pár much. Kvalita zázemí místy lehce pokulhává. 68% - to je známka, kterou jsme se rozhodli areál ohodnotit.

Za okny začal padat sníh a dostali jste chuť vyrazit si na hory, ale nemáte za co jet? Půjčka do výplaty vám tuto překážku pomůže vyřešit. Své peníze můžete mít velice rychle, a to ihned nebo ještě dnes. A nyní Vám už nic nebrání si užívat krásná panoramata českých hor.

WEBKAMERA

Předpověď počasí

Zítra
Pátek 26.4.

°C
°C
Sobota
27.4.2024

°C
°C
Neděle
28.4.2024

°C
°C
Pondělí
29.4.2024

°C
°C