SKI AREÁL JEDLOVÁ
mimo provoz
Zobrazit na:

Zimní středisko Polička

Chcete se naučit na prkně? Sháníte to pravé místo pro zimní dovolenou? Nemůžete najít vhodný areál? Zkuste ski areál Polička! Areál se nachází na Vysočině a je bohatě vybaven. Každý si tak přijde na své.

V areálu se nachází jeden vlek a lano pro děti. Velká škoda je pouze to, že ve středisku najdeme pouze jednu sjezdovku. Noční lyžování na těchto sjezdovkách umožňuje jejich osvětlení. Sjezdovky jsou také uměle zasněžovány. Úprava svahu probíhá denně. Zkušení instruktoři v lyžařské školce pomohou vašim dětem zvládnout první krůčky na lyžích či snowboardu. V areálu se také nachází lyžařská škola. Snowborďáci milující adranalin a pořádné tríčky si mohou zablbnout ve snowparku. Horská služba sídlí poměrně daleko, buďte proto obzvlášťe opatrní! Místní bufet nabízí širokou nabídku jídel. Každý hladový krk jistě potěší smažený sýr či hamburger.

V okolí se nachází spousta zajímavých míst. UNESCO: Litomyšl patří k našemu kultrurnímu dědictví. Takovou památku navšívit přece musíte.

Jaký je tedy náš konečný verdikt? Nijak nevybočuje z běžných standartů. Pro velmi náročného lyžaře to zde prostě není, začátečníci si však na své přijít mohou. Pokulhává také ochota personálu. Rozhodli jsme se pro udělení průměrných 73%. Nezbývá než doufat v ještě lepší zítřky.

Napadl čerstvý prašan a Vy byste rádi vyrazili na lyže, ale vaše peněženka i účet zejí prázdnotou? Půjčka do výplaty vám tuto překážku pomůže vyřešit. Zažádejte si o peníze ihned a mějte je již za pár minut na účtu. A teď už jen oprášit lyže, naložit je do auta a vyrazit.

WEBKAMERA

Předpověď počasí

Zítra
Sobota 20.4.

°C
°C
Neděle
21.4.2024

°C
°C
Pondělí
22.4.2024

°C
°C
Úterý
23.4.2024

°C
°C