SKI AREÁL JEDLOVÁ
mimo provoz
Zobrazit na:

Vernířovice-Brněnka - to pravé místo pro rekreaci

Trávíte rádi čas na sjezdovkách? Hledáte ty nejlepší sjezdovky? Přijeďte si užít zimní radovánky do střediska Vernířovice-Brněnka. Areál se nachází v Jeseníkách.

V areálu se nachází dvojice vleků. Noční lyžování na těchto sjezdovkách umožňuje jejich osvětlení. Za méně příznivého počasí jsou sněhová děla schopna vyprodukovat stovky tun umělého sněhu. Muldy a různé nerovnosti na svahu jsou upravovány denně. Děti můžete odložit do lyžařské školky a sami se věnovat lyžování naplno. Pokud na lyžích ještě příliš neumíte, můžete si najmout instruktora z místní lyžařské školy, který Vám s výukou pomůže. Na sjezdovkách je nutné dodržovat bezpečnostní pravidla, horská služba má základnu daleko. Pokud Vám z lyžování vyhládne, můžete se občerstvit přímo pod sjezdovkou. Můžete si dát např. uzená cigára nebo hamburger.

V okolí se nachází spousta zajímavých míst. Doporučujeme navštívit Hrad Sovinec

Jaký je tedy náš konečný verdikt? Středisko nemůžeme ohodnotit příliš kladně, ale záporné hodnocení si také nezaslouží. Na své si zde přijdou přede vším ti méně nároční. Chybí nám zde především koplexní služby. Rozhodli jsme se pro udělení průměrných 62%. Pokud nepatříte mezi náročné lyžaře, tento areál Vám pravděpodobně stačit bude.

WEBKAMERA

Předpověď počasí

Zítra
Čtvrtek 16.5.

°C
°C
Pátek
17.5.2024

°C
°C
Sobota
18.5.2024

°C
°C
Neděle
19.5.2024

°C
°C