SKI AREÁL JEDLOVÁ
mimo provoz
Zobrazit na:

Areál Kempaland ostudu neudělal

Nevíte co v zimě dělat? Co takhle se naučit lyžovat? Nevíte kde strávit vánoční prázdniny? Nemůžete najít vhodný areál? Zkuste ski areál Kempaland! Areál se nachází v Beskydech a je nadstandartně vybaven. Na své si tak přijde každý.

V areálu můžete využít dvojici vleků a jedno lano. Je libo nočního lyžování? Sjezdovky jsou osvětleny. A co když nenasněží? Nevadí, artilerie sněžných děl už čeká na spustění! Rolba vyjíždí na svah 2x denně. Pokud chcete naučit své ratolesti základní lyžařský postoj, přijde vám vybavení tohoto střediska vhod. Udržení rovnováhy na lyžích se děti nejlépe naučí na dětském lyžařském kolotoči. Na lyžařském koberci se děti naučí držet rovnováhu a pohybovat se na lyžích. Zkušení instruktoři v lyžařské školce pomohou vašim dětem zvládnout první krůčky na lyžích či snowboardu. Zkušení instruktoři v lyžařské škole Vám pomohou zvládnout nástrahy lyžování či snowboardingu. V areálu se nachází snowpark. Hlad můžete zahnat v místním bufetu Vyzkoušet můžete bramboračku nebo smažený sýr.

Když si budete chtít od lyžování odpočinout, můžete navšívit nějaké zajímavé místo v okolí. Pokud si rádi občas vyrazíte do muzea, nedaleko se nachází Muzeum Třineckých železáren.

Jaký je tedy náš konečný verdikt? Areál musíme hodnotit jako naprosto průměrný. Objevili jsme zde sice spoustu drobných nedostatků, ale ty nejsou nijak závažné. Personál je poměrně vstřícný. 57% - to je známka, kterou jsme se rozhodli areál ohodnotit.

Napadl čerstvý prašan a Vy byste rádi vyrazili na lyže, ale vaše peněženka i účet zejí prázdnotou? Věděli jste, že Vám může rychle pomoci půjčka do výplaty? Zažádejte si o peníze ihned a mějte je již za pár minut na účtu. A teď už jen oprášit lyže, naložit je do auta a vyrazit.

WEBKAMERA

Předpověď počasí

Zítra
Čtvrtek 16.5.

°C
°C
Pátek
17.5.2024

°C
°C
Sobota
18.5.2024

°C
°C
Neděle
19.5.2024

°C
°C