SKI AREÁL JEDLOVÁ
mimo provoz
Zobrazit na:

Soláň - Karolínka - lyžaři si přijdou na své

Lyžujete rádi? Přemýšlíte o víkendu v horách? Zimní areál Soláň - Karolínka je pro vás to pravé. Areál se nachází v Beskydech a je nadstandartně vybaven. O zábavu tak nebude nouze.

V areálu najdete jeden vlek a děti či začínající lyžaři ocení lano. Je libo nočního lyžování? Sjezdovky jsou osvětleny. Rolba vyjíždí na svah 2x denně. Děti můžete odložit do lyžařské školky a sami se věnovat lyžování naplno. Zkušení instruktoři v lyžařské škole Vám pomohou zvládnout nástrahy lyžování či snowboardingu. Místní snowpark nabízí spoustu různých skoků. Na sjezdovkách je nutné dodržovat bezpečnostní pravidla, horská služba má základnu daleko. Pokud Vám z lyžování vyhládne, můžete se občerstvit přímo pod sjezdovkou. Vyzkoušet můžete točené pivo či bramboračku.

Provozovatel areálu by se mohl snažit přece jen o něco víc. Průměrnému lyžaři se zde bude líbit. Je vidět, že provozovatel se snaží. Minimální hodnocení, které areálu můžeme dát je 68%. Pokud nepatříte mezi náročné lyžaře, tento areál Vám pravděpodobně stačit bude.

Čtěte také: Soláň - Karolínka - to pravé místo pro rekreaci

WEBKAMERA

Předpověď počasí

Zítra
Pátek 17.5.

°C
°C
Sobota
18.5.2024

°C
°C
Neděle
19.5.2024

°C
°C
Pondělí
20.5.2024

°C
°C