SKI AREÁL JEDLOVÁ
mimo provoz
Zobrazit na:

Ski areál Vlek Pod Soláněm

Trávíte rádi čas na sjezdovkách? Nemůžete najít vhodný areál? Vyzkoušejte Ski areál Vlek Pod Soláněm! Areál se nachází v Beskydech poblíž města Rožnov pod Radhoštěm a nabízí široké spektrum služeb. O zábavu tak nouze nebude.

V areálu najdete jeden vlek. Pokud se Vám sjezdovky budou líbit, můžete se na ně vrátit i večer a využít možnosti nočního lyžování. Málo sněhu? Okolní kopce mohou být klidně holé, ale zde mají tolik děl, že si s nepřízní počasí hravě poradí. Dětem, které na lyžích ještě nestály, žádné dětské vybavení nepomůže. V tomto areálu jej želbohu nemají. Děti můžete odložit do lyžařské školky a sami se věnovat lyžování naplno. Skáčete na prkně? Místní snowpark je na to ideálně vybaven. Hlad můžete zahnat v místním bufetu. Ochutnat můžete smažený sýr nebo česnečku. Do areálu můžete jet také skibusem.

Pokud budete mít chuť poohlídnout se také po okolí, nejdete zde spoustu zajímavých míst. Pokud si rádi občas vyrazíte do muzea, nedaleko se nachází Muzeum Fojtství.

Jak tedy arál ohodnotit? Areál je spíše průměrný. Pro velmi náročného lyžaře to zde prostě není, začátečníci si však na své přijít mohou. Personál je poměrně vstřícný. Průměrný areál si zasloží průměrné hodnocení: 63% - to je náš verdikt. Pokud nepatříte mezi náročné lyžaře, tento areál Vám pravděpodobně stačit bude.

WEBKAMERA

Předpověď počasí

Zítra
Čtvrtek 16.5.

°C
°C
Pátek
17.5.2024

°C
°C
Sobota
18.5.2024

°C
°C
Neděle
19.5.2024

°C
°C