SKI AREÁL JEDLOVÁ
mimo provoz
Zobrazit na:

Bartošovice - ideální pro rodiny s dětmi

Milujete snowboarding? Přemýšlíte o víkendu v horách? Hledáte ten nejlepší zimní areál v ČR? Navštivte ski areál Bartošovice a užijte si tu pravou českou lyžovačku! Areál se nachází v Orlických horách a nabízí široké spektrum služeb. Na své si tak přijde každý.

V areálu se nachází jeden vlek a děti či začínající lyžaři ocení lano. Pokud se Vám sjezdovky budou líbit, můžete se na ně vrátit i večer a využít možnosti nočního lyžování. Za méně příznivého počasí jsou sněhová děla schopna vyprodukovat stovky tun umělého sněhu. Svah je upravován denně. Pokud si s výcvikem svých ratolestí nevíte rady, pomůže vám dětská lyžařská školka. Pokud na lyžích ještě příliš neumíte, můžete si najmout instruktora z místní lyžařské školy, který Vám s výukou pomůže. Místní snowpark nabízí spoustu různých skoků. Hlad můžete zahnat v místním bufetu Vyzkoušet můžete točené pivo či smažák.

Pokud by vás lyžování náhodou začalo nudit, můžete navšívit nějakou zajímavost v okolí. V okolí se nachází Městské muzeum , které nabízí spoustu zajímavých exponátů.

Jaký je tedy náš konečný verdikt? Areál musíme hodnotit jako naprosto průměrný. Chybí nám zde především koplexní služby. Lepší hodnocení než 61% si areál prostě nezaslouží. Doufejme, že i tento areál se v příštích letech ještě více zlepší.

Čtěte také: Areál Bartošovice ostudu neudělal Tento článek přesně potvrzuje moje zkušenosti.

WEBKAMERA

Předpověď počasí

Zítra
Sobota 20.4.

°C
°C
Neděle
21.4.2024

°C
°C
Pondělí
22.4.2024

°C
°C
Úterý
23.4.2024

°C
°C