SKI AREÁL JEDLOVÁ
mimo provoz
Zobrazit na:

Kopřivná - ideální pro snowboardisty

Láká vás představa týdne stráveného někde na horách? Hledáte ty nejlepší sjezdovky? Zimní areál Kopřivná je pro vás to pravé. Areál se nachází v Jeseníkách a nabízí široké spektrum služeb. O zábavu tak nebude nouze.

Páteří ski areálu je jedna sedačková lanovka. Dále se v areálu nachází jeden vlek. Velká škoda je pouze to, že ve středisku najdeme pouze jednu sjezdovku. Noční lyžování na těchto sjezdovkách umožňuje jejich osvětlení. Za méně příznivého počasí jsou sněhová děla schopna vyprodukovat stovky tun umělého sněhu. Muldy a různé nerovnosti na svahu jsou upravovány denně. Zkušení instruktoři v lyžařské školce pomohou vašim dětem zvládnout první krůčky na lyžích či snowboardu. Pokud na lyžích ještě příliš neumíte, můžete si najmout instruktora z místní lyžařské školy, který Vám s výukou pomůže. Pokud jste ortodoxní lyžař, místní snowpark pravděpodobně nevyužijete, ale snowboardistům by se mohl líbit. Na sjezdovce se také nachází stánek rychlého občerstvení. Můžete si dát např. točené pivo a smažený sýr.

Středisko nemůžeme ohodnotit příliš kladně, ale záporné hodnocení si také nezaslouží. Objevili jsme zde sice spoustu drobných nedostatků, ale ty nejsou nijak závažné. Kvalita zázemí místy lehce pokulhává. Celkově jsme se rozhodli udělit hodnocení 51%. Doufáme, že nedostatky budou v příštích letech opraveny a i tento areál se zapíše mezi ty, kam se návštěvníci rádi vracejí.

Čtěte také: Zimní středisko Kopřivná

WEBKAMERA

Předpověď počasí

Zítra
Pátek 26.4.

°C
°C
Sobota
27.4.2024

°C
°C
Neděle
28.4.2024

°C
°C
Pondělí
29.4.2024

°C
°C